Lahjoitus Lappeenrannnan lasten ja nuorten lautakunnalta

Otamme kiitollisina vastaan lahjoituksen lasten ja nuorten lautakunnalta!

”Hyvä on laitettu kiertoon ja joulumieli leviää Lappeenrannan kaupungin lautakunnissa. Aiemmin Lappeenrannan kaupunkikehityslautakunta kertoi lahjoittavansa joululounasrahat hyväntekeväisyyteen.

Nyt lasten ja nuorten lautakunta sekä kulttuuri- ja liikuntalautakunta tekevät samoin. Lahjoitukset menevät paikallisiin kohteisiin.
Tiistaina 15.12. kokoontunut lasten ja nuorten lautakunta on päättänyt lahjoittaa joulukuun kokoustarjoiluja ja lautakunnan puheenjohtajan kukkatervehdystä vastaavan summan Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:n paikalliseen joulukeräykseen.

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:lle lahjoitettava summa on 350 euroa.

– Tuija Willbergin esityksestä keskustelimme siitä, mihin kokouskahvitukselle ja kukille varatut rahat käytettäisiin. Pelastakaa Lapset ry päätyi lahjoituskohteeksi, sillä haluamme tukea nimenomaan lappeenrantalaisia vähävaraisia perheitä, kertoo lasten ja nuorten lautakunnan puheenjohtaja Harri Iljin.

– Toivottavasti tällä suhteellisen pienellä lahjoituksella voimme tukea perheitä niin, että lapset sekä vanhemmat saavat hyvän mielen jouluunsa, Iljin toivoo.”

Lähde: Lappeenrannan kaupunki