Apu tulee lähelle ja menee perille

Koronavirusepidemian takia erittäin poikkeuksellisen vuoden 2020 aikana olemme toimittaneet 120 kpl 70€:n arvoisia ja 100 kpl 50€:n arvoisia ruokalahjakortteja lapsiperheisiin lastensuojelun ja seurakunnan kautta.

Saimme lahjoituksen LAB-ammattikorkeakoulun teknologiayksikön henkilöstöltä. Sen avulla hankittiin lahjakortteja HopLopiin, BoulderSaimalle ja Finnkinoon yhteensä 128 perheeseen.

Joulun alla jaoimme 50€:n arvoisia jouluavustuksia 49 lapsiperheeseen joissa on yhteensä 81 alaikäistä lasta. Nämä kanavoimme eteenpäin itse, ja hakemuksista huokui huoli perheiden toimeentulosta ja jaksamisesta sekä voimakas tahto antaa perheen lapsille ”kaikesta huolimatta” hyvä joulu.

Olemme kiitollisia kaikille lahjoittajille ja muilla tavoin työtämme tukeneille. Teidän avullanne tämä on mahdollista. Apu tulee lähelle ja menee perille!

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset toivottaa itse kullekin säädylle rauhallista joulun aikaa sekä iloa ja valoa vuodelle 2021!

***

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 14.9.2020. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja vahvistettiin talousarvio vuodelle 2021. Kokouksessa valittiin myös yhdistyksen hallitus vuodelle 2021. Uudessa hallituksessa jatkavat Linda Brandt-Ahde, Saana Kokko ja Sari Pitkänen, uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Maria Fyhr, Heidi Haulismaa, Kirsi Mustalahti ja Sirkku Ögren. Varajäseniä ovat Heidi Juntunen, Terhi Komulainen, Milla Koukku, Tuija Penttilä, Nella Pitkänen ja Leena Suninen.

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 27.8.2020. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2019 toimintakertomus, vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin tilivelvollisille vastuuvapaus.